Habitat Bois constructii case din lemn, cabane de lemn
             
Acasă Lemnul Oferta Tehnologie Montaj Contact
Cabane din lemn Case modele contemporane Case din lemn Case in Kit Extensii Portofoliu Contactati-ne
Casa Ambrosia
case din lemn
In sfarsit, visul dvs. are un pret fara concurenta... fara a reduce din calitatea materialelor.


 

MONTAJUL CASELOR DIN LEMN

Realizarea proiectului dvs

Primul vostru interlocutor va va prezenta produsele noastre si va raspunde la intrebari, prin telefon sau email.

Pornind de la o arhitectura existenta consilierul nostru comercial va propune o varietate de linii arhitecturale si va construi impreuna cu dvs. un pre-proiect de masuratori pornind de la sugestiile dvs. si va defini impreuna cu dvs. un caiet de sarcini.

El va transmite alegerea dvs. la biroul de proiectare, cel ce va realiza planurile casei visurilor dvs., adaptata perfect terenului si tinand cont de bugetul dvs.

Apoi biroul de proiectare va desena casa dvs. tridimensionala.

Dupa validarea proiectului de catre dvs., este realizat un plan de folosire si de imbinare a pieselor, dupa care se trimite la centrul de productie.

Ansamblul structurii este construit in fabrica noastra dupa planurile desenate si aprobate de catre dvs.

Panourile sunt apoi incarcate in camioane si transportate la locul montajului.

Montajul cu supraveghetor

Consta in realizarea montajului propriu ajutati de un profesionist. El va va explica cum sa procedati in montajul casei si va va ajuta pe toata durata constructiei. Supervizorul va fi prezent cateva zile (in functie de dimensiunile casei si de nevoile dvs.).

- Montaj Hors d'eau Hors d'air  
O echipa de montatori profesionisti se va deplasa pentru a construi casa voastra. Ei realizeaza montajul peretilor, a sarpantei acoperisului, a fenestrelor, a usilor exterioare, tocurile usilor interioare. Acesta nu include filmul de plastic inchis, compartimentarile interioare, podeaua, lambriurile sub acoperis, usile de interior, panourile decorative. Clientul trebuie sa furnizeze izolatia planseului prin tavan si peretii interiori.

- Montaj lemn complet
Acest montaj consta in montarea lucrarilor grele cum ar fi montarea hors d'eau hors d'air, integrand finisajele interioare, inchiderile interioare non-portabile, usile interioare, tavanul, terasele, scara interioara, sipcile, lambriurile din acoperis si din tavan. Clientul trebuie sa furnizeze izolarea acoperisului si tavanului intermediar si usile interioare ce vor vi montate de catre montatori.
Ramane in sarcina dvs. racordul la electricitate, instalatiile sanitare, acoperisul, fundatia din beton, amenajarea terenului.
 
Casa ecologica pe structura
din lemn in kit
case din lemn in kit
Noi concepem casele din lemn pentru a corespunde tuturor cerintelor de urbanism ale regiunilor.


 
Un demers atractiv... Autoconstructia
autoconstructie case din lemn
Aceasta solutie ofera proprietarilor posibilitatea de a participa la santierul viitoarei lor case si realizarea unei economii substantiale.


 
©2017 HABITAT BOIS Iasi - case din lemn, cabane de lemn. Toate drepturile rezervate.
Google+. Creare site Iasi & optimizare Google - SANNET.